Оранжева врата с логото на дарителската платформа DMS и мотото

...
Оранжева врата с логото на дарителската платформа DMS и мотото
Коментари Харесай

Популярни личности стават дарители - slava.bg

Оранжева врата с логото на дарителската платформа DMS и мотото „ Отвори врата за положителното. Влез, стани донор! “ посреща посетителите в Бизнес парк София. Инсталацията е част от акцията на DMS за поощряване на дарителството и разяснение на механизмите за бързо и надеждно набиране на средства посредством еднократни или абонаментни SMS-и на къс номер 17 777, посредством онлайн дарения през системата на ePay и чрез виртуален POS терминал на ОББ.

Над 181 са сега дейните акции на хора и организации, които търсят своите добротворци през изцяло актуализирания уеб страница www.dmsbg.com. Инициативата на дарителската платформа се стреми да опровергае някои неправилни показа като тази, че DMS постоянно се възприема като техническо средство, а не като платформа за дарения. Други бъркат 17 777 с номер на държавна институция. Трети считат, че се оказва помощ само на хора с влошено здраве и при бедствия и повреди.

Въпреки тези настройки DMS остава най-популярният дарителски механизъм. За своите 12 години посредством платформата са събрани над 9 531 964 лв. за 911 разнообразни акции. Част от акцията „ Отвори врата за положителното. Влез, стани донор! “ е Предизвикателството на DMS, което се реализира напълно в обществените мрежи. В него известни персони от разнообразни сфери поддържат благотворителността посредством персоналния си образец. Тази седмица рисковият бегач Кирил Николов - Дизела ще подари на един от почитателите си фланелката, с която пробяга българската част от интернационалния туристически маршрут Е4.

Щафетата ще поеме надарената млада актриса Лорина Камбурова, която също ще предложи своя движимост с значима сантиментална стойност.До този миг Красимира Хаджииванова от „ Майко Мила “ подари собствен обичан шал, а радиоводещият Драгомир Симеонов непринудено се раздели с коледно бижу, участвало години наред на фамилната елха. В идната „ звездна двойка “ пианистката и композитор Мария Каракушева дава обещание своя първи албум Hearteclipse със особено посвещение, а Митко Павлов подарява себе си като компания за обяд или вечерно пиво. Заедно с тях Део и брачната половинка му Мариана подариха в поддръжка на платформата DMS първата рисунка на сина си Боби.

Условието към участниците във всички провокации е да влязат на уеб страницата dmsbg.com, да изберат и поддържат някоя от многочислените дела, след което да споделят това в страниците на една от известните персони в предизвикването. Жребий дефинира при кого отива подарената движимост.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР