Оралният секс със сигурност е в топ 3 на най-желаните

...
Оралният секс със сигурност е в топ 3 на най-желаните
Коментари Харесай

5 причини жената да ви отказва орален секс

Оралният секс сигурно е в топ 3 на най-желаните полови актове за мъжете. Някои даже го избират повече от самия секс. Обикновено във връзките има съразмерно систематизиране на оралния секс, като част от любовната игра или като главно занятие, написа Sexwell. Някои дами обаче по никакъв начин не си падат по него, а по-лошото е, че не желаят да кажат и за какво. Вижте кои са най-честите аргументи за отхвърли на дамата да прави орален секс и какво можете да извършите за тях:
1. Хигиената
И при мъжете, и при дамите, половите органи се нуждаят от постоянно измиване. Това, че пенисът наподобява чист напълно не значи, че е подобен или че усетът му е безпристрастен. Само няколко часа разходка на открито или едно уриниране е задоволително, с цел да изненада неприятно партньорката ви малко откакто ви разкопчае панталона. Да не приказваме за всякакви други засъхнали останки или хвърчащи косъмчета.

Какво да извършите: в мига, в който ви хрумне, че ви се желае да получите орален секс, минете през банята и измийте члена обширно, по кожните гънки и под главичката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР