Оралният секс може да има огромна тежест във връзката. Той

...
Оралният секс може да има огромна тежест във връзката. Той
Коментари Харесай

Какво да правите, ако обичате орален секс, но партньорът ви - не

Оралният секс може да има голяма тежест във връзката. Той основава оптималната непосредственост сред сътрудниците. Ако и двамата харесвате приемането и даването на орални милувки, това значи, че сте в естетика с интимността си.

Но значително двойки се сблъскват с проблем по отношение на оралния секс, най-много когато единият сътрудник го избира, другият – не. Някои двойки реализират консенсус като съумяват да открият други приемливи способи да си доставят приятност. Ако е налице сходно единодушие във връзката, то не би трябвало да сътвори проблем или да накара някого от сътрудниците да се усеща като че ли нещо му липсва.

Ако обаче за единия от сътрудниците пренебрегването и избягването на оралния секс е незадоволително, тогава има проблем.

Някои хора се усещат като че ли са отвън тялото си по време на орален секс, написа az-jenata.bg. Възбудата и чувствата при оргазъм, които оралният секс им носи, не могат да се реализиран при различен тип стимулации – посредством сексуален акт, допиране или секс играчки.

Именно поради това се появяват и проблеми във връзката и интимността.

Други хора пък свързват оралния секс с духовната фамилиарност. По този метод те се свързват на по-дълбоко равнище с сътрудниците си. За тях оралната обич е значима и в този прочувствен аспект.

Домина Франко, публицист, полов преподавател и треньор, която учи човешката половост повече от 20 години, споделя през онлайн изданието She Knows някои препоръки, които хората с сходни проблеми да следват в сходни обстановки:

Говорете за това колкото се може по-скоро

Не отлагайте сложния диалог, тъй като при по-нататъшно задълбочаване на връзката това може да се окаже неизпълним проблем. Франко счита, че би трябвало да разговаряте по метод, който не кара колегата ви да се усеща по този начин, като че ли е подложен на напън. Това би утежнило нежеланието за орален секс.

Макар че това може да е мъчно и да накара и двете страни да се почувстват неловко, диалогът би трябвало да го има. Сексологът счита, че говоренето за оралния секс, даже преди той да се е случил за първи път във връзката, е също по този начин значимо.

Не правете догатки

Франко поучава да се подходи към този въпрос с нараснало внимание, защото никой не желае да бъде подложен на критика или да се усеща застрашен от половите си желания или тези на другия.

Обърнете внимание на това, което сътрудникът ви споделя и по какъв начин го споделя, тъй като от време на време може да каже нещо, което да ви хареса или да ви разочарова, да ви нарани или да остави неправилно усещане, а това е най-лошото.

Не се опасявайте да започнете

Ако сте обожател на оралния секс, би трябвало да можете да го давате без никакви упования да получите сходни милувки назад. Обикновено този жест демонстрира безгранична благотворителност към колегата и той самичък демонстрира предпочитание да върне насладата.

Каквато и да е повода, чувството, че разликите във връзка с оралния секс могат да разрушат връзката, би трябвало да бъдат на първо място разисквани. Само по този начин ще може да се избегне преустановяването на връзката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР