Оралната любов със сигурност доставя емоция на хората по целия

...
Оралната любов със сигурност доставя емоция на хората по целия
Коментари Харесай

Оралната любов е полезна и за двата пола

Оралната обич сигурно доставя страст на хората по целия свят. Ако изключим някои щати в Съединени американски щати, този тип полово развлечение е напълно целесъобразно. В ново проучване на сексолозите в "Журнал на репродуктивната имунология ", този тип полово развлечение е извънредно потребно. Ако сте от хората, които доставят оргазъм на половинката си посредством френска сказка, имате всички шансове да бъдете спокоен, че не биха ви изневерили.
Добрата остаряла статистика демонстрира, че в случай че сте буен ухажор със сериозна технология, партньорката ще има доста по-малко доводи да изневерява - мръсните чорапи обаче остават мощна причина! Мъжкото съсловие също извлича позитиви, когато се окаже в центъра на вниманието и доставя инструмента за дребна нощна музика изсвирена на флейта. Лекарите са безапелационни, че колкото повече такива занимания се организират в една двойка, толкоз по-големи са възможностите за забременяване на първата рожба.
Погледнато през медицинските термини, поглъщането на спермата оказва помощ на женското тяло да свикне с непознатото ДНК. Намалявайки рисковете от отменяне или разбиране на тялото като "чуждо ", възможностите за безпроблемно раждане се покачват.
Друго обществено проучване потвърди, че възможностите една жена да забременее по време на отмора са доста по-големи, което автоматизирано подвига всички шансове за секс он да бийч!
Ние сме безсилни пред науката и щом лекарите споделят, че е потребно, кои сме ние да спорим?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР