Опустошителната буря Сиаран, която върлува най-вече в Западна Франция, е

...
Опустошителната буря Сиаран, която върлува най-вече в Западна Франция, е
Коментари Харесай

Буря нанесе щети на стадион Франсис Льо Бле в Брест

Опустошителната стихия " Сиаран ", която върлува най-много в Западна Франция, е нанесла материални вреди на стадион " Франсис Льо Бле " в Брест, където локалният тим играе домакинските си мачове в Лига 1, оповестиха от клуба. Козирката на централната естрада " Фуко " е пробита на три места като незабавно би трябвало да бъде ремонтирана, само че това не може да стане толкоз бързо поради естеството на работата и поради доста други вреди в града.

Мачът от Лига 2 сред Конкарно и По, който трябваше да се играе в събота в Брест, сигурно ще бъде отсрочен или изместен. Има възможност същото да се случи и с дуела сред Брест и Страсбург от 12-ия кръг на Лига 1, който е очакван за 12 ноември.

Сутрешната подготовка на Брест бе преместена за следобяд поради възбраната на префектурата да влизат коли въз основата на тима поради падналите дървета и ураганните ветрове. Тимът на Брест може да замине по-рано за Монако поради предстоящите нови ураганни ветрове, които да попречват самолетния полет.

На стадиона на Лориен " Мустуар " пък няма забележими вреди, с изключение на съборените рекламни пана и към този момент дуелът сред Лориен и Ланс в събота, 4 ноември, не е заплашен.
 Брест - Рен 0:0 в мач от Лига 1
Брест и Рен не си означиха гол

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР