Оптимизираните чипове ще обслужват масовите приложения в центровете за данниПроцесорите

...
Оптимизираните чипове ще обслужват масовите приложения в центровете за данниПроцесорите
Коментари Харесай

AMD пусна достъпни EPYC процесори от 3-то поколение

Оптимизираните чипове ще обслужват всеобщите приложения в центровете за данни

Процесорите EPYC от 3-то потомство са усъвършенствани като цена-производителност
(снимка: AMD)

AMD уголемява своята фамилия процесори EPYC от 3-то потомство с шест нови модела, предопределени за най-често употребяваните приложения в корпоративните центрове за данни. 

Процесорите EPYC от 3-то потомство допълват най-новите, 4-то потомство EPYC чипове с впечатляващо съответствие цена-производителност, настоящи функционалности за сигурност и енергийна успеваемост за по-малко взискателните бизнес натоварвания.

Състезанието за даване на AI и високопроизводителни изчислителни решения основава софтуерна празнота за тези, които търсят продуктивност за най-разпространените задания, отбелязва AMD. За да отговори на възходящото търсене на необятно публикувани, рентабилни и потвърдени всеобщи решения в междинния пазар и в канала, компанията уголемява фамилията EPYC CPU от 3-то потомство.
още по темата
Портфолиото включва набор от широкоразпространени корпоративни сървърни решения, поддържани от дистрибутори и OEM производители като Cisco, Dell Technologies, Gigabyte, HPE, Lenovo и Supermicro.

Процесорите EPYC от 3-то потомство, употребяващи архитектура „ Zen 3 ” на изчислителните ядра, влизат във високоефективни платформи на корпоративни клиенти, снабдители на облачни и финансови услуги, както и на решения за държавната администрация, прецизираха от AMD.

Няколко доверени колегата на AMD, измежду които Cisco, Gigabyte и Lenovo, оферират многообразие от системи, захранвани от 3-то потомство EPYC CPU. Тези машини са усъвършенствани във връзка с цена-производителност, като дават настоящи функционалности за сигурност и впечатляваща енергийна успеваемост на атрактивна цена.

С поддръжка на до осем канала бърза DDR4 памет и до 128 писти с висока пропускателна дарба PCIe Gen 4, EPYC процесорите от 3-то потомство разрешават на клиентите да разширят цената на вложенията в ИТ инфраструктура. Цялата линия процесори към този момент е налична и изцяло съвместима със съществуващите системи, основани на CPU от серия EPYC 7003, което прави надграждането безпроблемно.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР