Оптимистите са чудни хора. Винаги намират начин да погледнат от

...
Оптимистите са чудни хора. Винаги намират начин да погледнат от
Коментари Харесай

Какво е да обичаш вечен оптимист

Оптимистите са чудни хора. Винаги намират метод да погледнат от положителната страна. Имат толкоз доста сила за нови и нови завършения.

За някои хора общуването и връзката с деятелен оптимист, изпълнен с готовност и пристрастеност, може да е изтощително. Не всеки би се справил с тяхното омагьосване и шантавост.

Ако обичаното създание до вас е безконечен оптимист, ето какво би трябвало да знаете за тях:

1. Те не схващат и не толерират непрекъснатия негативизъм.

Оптимистите имат друго чувство и виждане за живота. Тяхната настройка изключва мрънкането, недоволството, безсилието. Винаги намират метод да се оправят, даже когато обстановката наподобява безнадеждна. Заради това ненавиждат и сурово осъждат недоволството и негативизма. Просто не го одобряват.

2. Те имат невероятни количества сила.

Неизчерпаемите им запаси за извършване на работа, вдишване на задължения, силата им за занимания и пътешестване са удивителни. Дори след уморителен работен ден могат да пожелаят от колегата си да ги заведе на клуб. Така пораждат и различията. Те просто не схващат, че някой може да се усеща изтощен. Ако откажат да вършат нещо, то е тъй като просто не желаят, а не тъй като нямат сили.

3. Те са доста чувствителни.

Безнадеждните оптимисти са свръхчувствителни. Могат да се обидят от един взор, който поясняват като неоправдателен, да не приказваме за рецензия. Могат да се разплачат от най-малкото нещо, само че и от щастливо събитие. Това постоянно нервира сътрудниците им.

4. Да ви създадат щастливи е най-висшият приоритет за тях.

Да те обича оптимист, положително надъхан към живота може и да е същински подарък. Те са подготвени да създадат всичко, с цел да видят колегата си да се усмихва и да е признателен. Няма по-голяма премия за тях от това.

5. Те обичат освободеността и изненадите в леглото.

Скуката ги нервира. Губят интерес, в случай че сътрудникът им прави секс рутинно. Вдигнете малко звук, смачкайте чаршафите, покажете им, че у вас гори пристрастеност. Ще ви отвърнат с големи количества отдаденост и удоволствия.

6. Те са първи доброволци за всевъзможни дела.

Оптимистите са самоотвержени почитатели на разнообразни дела. Готови са да оказват помощ във всеки един миг на другари или непознати, просто тъй като са твърдо уверени, че във всички случаи си коства! /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР