Оптимист съм, че до 30 ноември ще намерим решение, което

...
Оптимист съм, че до 30 ноември ще намерим решение, което
Коментари Харесай

Терзиев е оптимист за работата на Общинския съвет: До 30 ноември ще намерим решение

Оптимист съм, че до 30 ноември ще намерим решение, което работи, с цел да може да се задвижи активността на Общинския съвет и да може да има резултати за жителите.

Това сподели пред публицисти кметът на София Васил Терзиев по отношение на избора на ръководител на Столичния общински съвет. Той взе участие във конгрес „ Общините вероятност 2027 “ в Националния замък на културата.
Терзиев съобщи, че до края на деня ще бъдат изпратени предложения до общинските съветници на всички показани обединения.

" Продължаваме отворения разговор, който желаеме да водим с всички. Целта е да си приказваме има ли по какъв начин да отблокираме работа на общинския съвет и върху политиките, които движат града ни и би трябвало да залегнат в бюджета ", уточни той.

По време на форума столичният кмет означи, че изборите са свършили и би трябвало да се работи за жителите. Той съобщи, че още по време на предизборната акция са говорили за потребността от кардинален метод.

" При нашата администрация няма да има друго отнасяне, на който и да било областен кмет, без значение от коя поплитическа партия е. Ние ще търсим ясни правила, тези хора да имат опция да свършат най-хубавата работа за тези, които са ги избрали, което включва и децентрализация в границите на София ", сподели още Терзиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР