Определяща ли е зодията по пътя на професионалното ни развитие?

...
Определяща ли е зодията по пътя на професионалното ни развитие?
Коментари Харесай

Избират работата според зодията

Определяща ли е зодията по пътя на професионалното ни развиване? Можем ли да се откопчим от преопределената ни от звездите участ и да се впуснем в полето на специалност, която не е предопределена и подобаваща за нас съгласно зодиакалния знак? В положение ли сме да изтръгнем вродените си качества, да се отървем от минусите и да придобием нужните качества за превръщането ни в идеалния чиновник за мечтаната работна позиция? Всички тези въпроси се пораждат в човешкото схващане, тъй като голям брой пъти хората биват уволнявани с думите: “Ти просто не си роден за тази специалност. ”

Когато не притежаваш подобаващите качества за дадена работа и вървиш против природата си, то неизбежно се стига до прощаване с шефа. Невъзможно е да играеш дълго на сцената в избрана пиеса, откакто не знаеш по какъв начин да изпълниш ролята си по най-брилянтния метод. Публиката ненавижда подправената актьорска игра, бързо разпознава театралниченето на неприятните артисти и скоро стартира да ги замерва с домати да слязат от сцената.

Позорът и унижението, които бездарните артисти изживяват в този миг, са безгранични, само че елементарно могат да бъдат избягнати благодарение на зодиите. Те са прелестен справочник в избора ни на специалност и ни подказват в коя пиеса да изберем да участваме, с цел да не ни се постанова в никакъв случай да напущаме сцената по непознато предпочитание.

Овен
Неспиращите упоритости, вродената припряност и борбената натура вършат представителите на тази зодия водачи. Те обичат да дърпат конците, мъчно се подчиняват и затова ненавиждат да играят второстепенна роля. Техните мощни области са полицията, спортът, индустрията и компютрите. От тях биха станали прелестни бизнесмени, техници, конструктори, служители на реда, водачи и инженери.

Телец
Уверени и спокойни, настойчиви и търпеливи, Телците са идеални за работа, която изисква неизменност и системност. Неуспехите не могат да ги пречупят, а ги карат още повече да изгарят от предпочитание да се оправят с реализирането на задачата. Наясно са, че уцелването на десетката изисква голям брой предварителна подготовка и са подготвени да понесат редицата несполучливи забивания в полето на единицата. Удовлетворение и приятност биха изпитали, в случай че работят като банкери, брокери и търговци на недвижими парцели, биолози и ботаници, артисти и музиканти.

Близнаци

Непрестанните метаморфози и неспирното търсене са запазена марка на хората, родени под този знак. Общителни, непредубедени и изобретателни, Близнаците са в своята буря, щом попаднат в полето на рекламата, медиите, образованието или търговията. Те са родени рекламни сътрудници, публицисти, водещи, представители, издатели, писатели и търговци.

Рак
Богатата фикция и фините сетива оказват помощ на Раците да обезвреждат хаоса и да въдворят естетика във всичко. С тях се работи извънредно елементарно, тъй като бързо проникват в детайлите, схващат същността на желаното от тях и провеждат дилемите си целеустремено. Художник, фотограф, историк, психолог, дизайнер, финансист са единствено част от специалностите, в които Раците могат да се изявят като същински експерти.

Лъв
На Лъвовете е отредено да бъдат началници и ръководители освен тъй като излъчват убеденост и авторитарност, само че и тъй като щедростта и великодушието им са безгранични. Отлични уредници са, умеят да управляват и постоянно съумяват да намерят подобаващия човек за всяка работа, който по едно и също време със свършването на поставените задания ще изпитва и неизразима благородност.

Дева
Силата на Девите се крие в техния избистрен разум и способността им да проучват. Те съумяват да разнищят всичко, което попадне в ръцете им. Защитават своята идея до дъно и се впускат в осъществяването на всяка работа с тотална себеотдаденост и жертвоготовност. Областите, към които би трябвало да се насочат, са химия, фармакология, опазване на здравето, счетоводство, администрация, просвета и техника.

Везни
Умението на тази зодия да помирява несъгласията и да уравновесява позициите на враждуващите страни прави нейните представители незаменими адвокати и юристи. Силата на Везните обаче не се крие единствено в търсенето на справедливостта. Те имат дарба да предугаждат мислите и настроенията на другите. Това им оказва помощ да бъдат отлични политици, дипломати, социолози, дизайнери, изкуствоведи и музиканти.

Скорпион
Отличителна линия за хората, родени под този знак, е себевладеенето. Всяка една сфера, в която работата изисква забележително самообладание, въздържане на страстите и увереност, е подобаваща за Скорпионите. Затова представителите на тази зодия би трябвало да се ориентират към специалности като хирург, психолог, следовател, служител на реда, детектив.

Стрелец
Стрелците постоянно съумяват да уцелят целта, даже когато вършат всичко това на смешка. Със своята непрестореност, с пламенната си ентусиазираност и неизкоренима добрина, хората от този знак карат и останалите да се целят нависоко и далеко. Обаянието им е извънредно мощно и мнозина се стремят да следват техния образец. Учител, учител, духовник, екскурзовод, търговски и рекламен сътрудник – това са специалностите, в които Стрелците жънат триумфи.

Козирог
Козирозите в никакъв случай не се впускат в безсмислени инициативи. Те би трябвало да са готови авансово за всяка една стъпка, която ще изминат. Подхождат с възприятие за отговорност и дълг към поставените им в службата задания, постоянно може да се разчита на тях. Затова точно на представителите на тази зодия би трябвало да бъдат поверени организаторските функционалности, планирането, ръководството, счетоводството и контролът.

Водолей
Отнемането на свободата е най-жестокото наказване, на което могат да бъдат подложени хората, белязани с този знак. Тяхната самостоятелност е единственото нещо, което те желаят да се зачита от другите. Затова работата им би трябвало да дава задоволително място за разрастване на тяхната досетливост и гений. Сферите, в които ще съумеят да покажат в цялостна светлина качествата си, са просвета и изследователска активност, компютри и интернет, авиация, снимка, астрология и астрономия.

Риби
Като финален знак на зодиака, в Рибите се събират както във фокус качествата на останалите единадесет. Повечето хора ще си кажат: “Страхотно! ” Да, само че поражда един сериозен проблем – изобилието от качества от време на време обърква представителите на тази зодия и мнозина от тях подценяват точно най-важните си качества. Затова каквато и специалност да изберат, Рибите първо би трябвало да преценяват кои качества от златното сандъче да вземат и кои да оставят. /zodiite.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР