Определяната за най-скандална и в същото време и най-колоритна участничка

...
Определяната за най-скандална и в същото време и най-колоритна участничка
Коментари Харесай

Най-скандалната участничка от „Ергенът“ е в очакване на рожба?

Определяната за най-скандална и в това време и най-колоритна участничка от сезона на „ Ергенът “, който бе излъчен напролет, наподобява е в очакване на първата си рожба.

 

Вероятно към този момент сте се досетили, че става въпрос за Габриела от Пловдив, известна с псевдонима Бланко. В шоуто тя не пропусна да се похвали, че поправя при „ доктора “ всичко, което не харесва във външния си тип. За нея се твърдеше, че е момиче на повикване, а в този момент тя загатва, че ще става майка.

 

Повод да се заприказва за възможна бременност на момата от втория сезон на „ Ергенът ” стана необикновеният й афинитет към домакинстването, който тя сподели в последно време в обществените мрежи. В тик-ток, където се изявява, джукестата инфлуенсърка пусна клип по какъв начин готви пилешки бутчета с картофи и гъби във фолио ш прикани почитателите си да пробват рецептата, определяйки я като извънредно сполучлива.

 

Този факт втрещи всички, които я познават от телевизионните й изяви. Никой в никакъв случай не е очаквал от нея да готви. Внезапният й ентусиазъм към кухненската активност накара мнозина да се усъмнят, че силиконовата бомба може би се приготвя да стане майка.

„ Бременна ли си? “, непосредствено я попита една от последователките й, на което пловдивчанката отговори утвърдително. За момента обаче тази информация е под подозрение, защото не е изключено да е решила да се пошегува, с цел да разбуни духовете, създавайки всемирски звук към себе си.

 

Припомняме, че още по време на излъчването на „ Ергенът ” с присъединяване на Габи, се писа, че тя има профили в обществените мрежи, посредством които събира клиенти за секс услуги. Естествено, тя отхвърли това изказване, само че на фотосите във въпросните профили ясно личеше, че е театралничила точно тя.

 

Въпреки всичко в риалитито Габи сподели изненадващи прояви на морал, отказвайки да се бори за основния воин – Евгени Генчев, за който още първоначално разгласи, че е „ гаджето на Валето ”. Очевидно тя беше забелязала химията сред двамата и в последна сметка Валерия стана негова избраница в шоуто. Не е изключено още тогава пловдивчанката да е имала спонсор, поради който е стояла встрани от Евгени. По всяка възможност тя е влезнала в риалитито единствено за популярност.

 

Ако в действителност ще става майка, джукестата пловдивчанка евентуално е при започване на бременността, защото не се виждат забележими промени във външния й тип.

От клипчетата й обществените мрежи се вижда, че само силиконовите й гърди сякаш са станали още по-големи, в сравнение с бяха предходната година по време на фотосите на шоуто.

Инфо: Уикенд

Тагове: Габи „ Ергенът “ Валерия Евгени Генчев бременност
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР