Определено сценаристката изглежда свежа, но и видимо е доста наедряла

...
Определено сценаристката изглежда свежа, но и видимо е доста наедряла
Коментари Харесай

Какво Се Случва С Нея, Близките Не Могат Да Я Познаят! Ваня Щерева Вече Не Прилича На Себе Си!

Определено сценаристката наподобява свежа, само че и очевидно е много наедряла след последното й присъединяване във Вип Брадър.

Писателката успокоявала нервите си само с похапване на някое сладко прелъщение. Но то пък мигновено се е лепвало на бедрата и на дупето й. Ваня Щерева е в критическата и това издава и други нейни несвойствени реакции.Например неприличните фотоси, които тя си прави и не стопира да качва в обществените мрежи.

Миналата година вещата с перото писателка се подложи на серия пластични интервенции. Тя се сложила за цел да заличи белезите на времето от лицето и шията си и съумяла.

Тя си направила фейслифтинг – премахване на бръчки и увиснала кожа по лицето, пластика на клепачите, лифтинг на шията и лазерно подмладяване на кожата. За всичко това тя се бръкнала с 8000 евро, написа разкрития.ком.

Според клюката Ваня Щерева залита по агнешкото и живее с 12 години по-млад от нея мъж. С гаджето си Алекс се срещнали инцидентно в офис на мобилен оператор. Алекс бил придружаван от другар, който бил подобен и на писателката.

И по този начин двамата се сближили. Той съчетавал другите си занимания със свирене на китара и по този начин Алекс се оказал индивида, който тя търсила за едно свое зрелище.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР