Определено има хора, които биха направили всичко, за да постигнат

...
Определено има хора, които биха направили всичко, за да постигнат
Коментари Харесай

Петте най-манипулативни зодиакални знаци, според астролози

Определено има хора, които биха създали всичко, с цел да реализиран своето, а и са уцелили метод, който работи с всеки. Някои от зодиакалните знаци са съвършени майстори на операцията и са способни да накарат и най-резервираните хора да им " свършат мръсната работа ".

СКОРПИОН

Те са известни с това, че ще реализиран задачата си непременно. Умеят да го играят жертви, когато се постанова, но могат да бъдат и съществени агресори в други обстановки. Определено скорпион е извънредно злопаметен и помни дълго време, в случай че някой го е обидил с нещо. Със сигурност не не помнят и не простят, а посредством операцията си, постоянно съумяват да си го " върнат ". С лихви.

РАК

Те са по-скоро прочувствени манипулатори. Вероятно множеството бременни дами, искащи нещо от брачна половинка си в 02:34 ч. през нощта, са зодия РАК. Обичат да употребяват положението си, с цел да получат, каквото пожелаят. Ще изискват от всеки да им съчувства и оказва помощ, като въобще не се усещат гузно за това.

ВЕЗНИ

Ако сте имали другарка в учебно заведение, която е допустимо да наскърбява всеки, само че всички вършат нещо за нея, с цел да е в тима на " готините ", то тя е сигурно зодия Везни. Категорично съумяват да накарат някой да се усеща зле за себе си, само че и все пак да свърши нещо за тях. Много добре употребяват всички привилегии, които имат, с цел да манипулират хората с тях.

ЛЪВ

Зодията с най-голямото его, постоянно ще манипулира всички, с цел да бъде на върха. Лъв обожават да са в центъра на събитията и наложително ще употребява всички похвати и техники, с цел да бъде там постоянно. Склонни са да създадат извънредно доста неща, в това число манипулиране, единствено и единствено да са в светлините на прожекторите.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР