Съпругата на Мартин Божанов Нотариуса не е никому неизвестна красавица.

...
Съпругата на Мартин Божанов Нотариуса не е никому неизвестна красавица.
Коментари Харесай

Гери, жената на Нотариуса - риалити звезда, антимафиотка и мъжемелачка с богато sex досие

Съпругата на Мартин Божанов Нотариуса не е никому незнайна хубавица. Брюнетката стана известна преди към 10 години с присъединяване си в риалити шоуто " Къртицата ", заяви Lupa.bg. Гергана Божанова, която тогава се споделяше Грънчарова, още на 23 години знаеше какво желае - популярност и богат мъж. 

С влизането си в " Къртицата " Гери разгласи, че има незабавна потребност от пари, тъй като сама се бори с всекидневието и няма богат спонсор. След шоуто и провървя и стартира да се люби единствено с богаташи. 

Красивата участничка от риалити формата първо се залюби с Емил Каменов, който завоюва огромната премия във формата. Гергана беше с Емо до момента в който имаше пари, а по-късно се трансферира на известния автомобилен пилот и плейбой Георги Танев.

" Връзката ни продължи година и половина " - разкри след раздялата Гери, която се преориентира към по-заможен столичен предприемач, който не е известен.

Малко по-късно хубавицата среща Мартин Божанов, който я пленява с финансовите си благоприятни условия. Двамата небрежно заживяват дружно, а Нотариуса кара брюнетката да се запише да учи " Право " в Нов български университет. Грънчарова небрежно приключва с отличие, а половинката й подарява няколко хиляди на университета, от благосклонност, несъмнено.

Междувременно ражда наследник от Божанов и се подлага на няколко кореции - увеличаване на бюста и устните. 

Преди 3 години Гери се похвали, че към този момент е правист и дори е приключила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко откакто се дипломира модифицираната хубавица става проверяващ служител на реда в ГДБОП. Там тя постъпва на работа след невиждан конкурс. Малко откакто става " антимафиот ” достъпът й до класифицирана информация е бил лишен от управлението на службата, само че остава в проверяващия екип от ГДБОП. Колегите й издават, че непрекъснато е взимала отпуски, болнични, майчинство. На работа е ходела с джип " Порше " за няколко хиляди евро.

Брюнетката беше дейна в обществените мрежи и постоянно качваше фотоси на сина си и мъжа си, само че изтри профилите си след следствието на " Антикорупционния фонд " (АКФ) за ресторантьора Веселин Денков. Така от 2 години Гергана е " тайно ", като през това време е родила второ дете от мафиота, който я обсипваше с дарове и осигуряваше първокласния й метод на живот. 

Междувременно стана ясно, че Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП дамата на убития Мартин Божанов - Нотариуса. Вътрешният министър е прибягнал до мярката, до момента в който е бил шеф на антимафиотите. 

Тя обаче е била възобновена от съда. Работи като проверяващ служител на реда. Нейният брачен партньор бе погубен през вчерашния ден в кв. " Горна баня " в София, а брачната половинка му го откри. 

Мартин Божанов беше разстрелян в сряда вечер. Трупът му бе открит до кола на територията на 6-то районно.

Гергана Божанова в цялостния ѝ искра
Част от някогашните на Гергана
Красавицата залага единствено на скъпо облекло
Гери с дипломата по " Право "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР