Определено им отне доста време, но ето че най-накрая Microsoft

...
Определено им отне доста време, но ето че най-накрая Microsoft
Коментари Харесай

Microsoft Edge вече за iOS и Android

Определено им лиши много време, само че не щеш ли най-сетне Microsoft оповестиха Edge приложение за iOS и Android.

Вчера компанията заяви, че бета версията на браузъра към този момент може да бъде тествана в TestFlight (платформа на Apple за тестване на приложения), а скоро може да чакаме приложението и на Android устройства.

Мобилната версия на Edge разрешава да продължите да четете интернет страници, отворени на телефона си, непосредствено на вашия компютър, като сихнронизира и данните от Reading List, Favorites и Reading View.

 Снимка 316346

Дизайнът на приложението прилича този на компютърната версия и работи както с Bing търсачката на Microsoft, по този начин и с Гугъл и Yahoo. За страдание началната версия няма да синхронизира всички отворени табове от телефона, а ще праща единствено самостоятелни страници, само че това е нещо, на което Microsoft сигурно ще обърне внимание в някой идващ ъпдейт.

 Снимка 316341

Компанията показа и освежен вид на Arrow Launcher под името Microsoft Launcher за Android, посредством който се синхронизират елементарно и бързо фотоси и документи сред Android устройство и персонален компютър.

 Снимка 316342

Тестовата версия на Microsoft Launcher към този момент може да бъде свалена от Гугъл Play и за момента се радва на много положителни мнения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР