Определени циркаджилъци точно преди изборите могат да наклонят везните в

...
Определени циркаджилъци точно преди изборите могат да наклонят везните в
Коментари Харесай

Борис Бонев: ГЕРБ 18 г. правят софиянци на луди, трябва да си починат от властта

Определени циркаджилъци тъкмо преди изборите могат да наклонят везните в една или друга посока. Винаги преди избори вълкът се трансформира в агънце. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз водачът на листата за общински съветници в София на коалиция " Продължаваме промяната –  " ( " " )  и водач на " "   във връзка настояването на - и Народното събрание да заседава изключително в петък, с цел да одобри промени в закона за енергетиката, свързани с " Лукойл ", и да се гледа техен законопроект за прекосяването на рафинерията под шапката на Държавния запас.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 259
Въпросът е дали всички ние - жителите на София, ще позволим да бъдем правени на луди от или ще им потърсим сметка за това по какъв начин 18 година силово управляваха София, без да се преценяват с никого, унищожавайки нейния капацитет, съобщи Бонев.

Тяхната политика не предлага трайни решения, а е непрестанно лашкане по отношение на публичното мнение. Г-н Борисов си трансформира мнеието по осем пъти дневно, добави той.

Дано хората осзъзнават отговорността си, отговорността, която лежи на плещите на всички софиянци. Това важи изключително за изборите за общински съветници, тъй като там втори тур няма, а Общинският съвет е извънредно значима институция, тъй като тя взема решение какво ще се строи - далидетска градина или 15-етажен блок, дали ще има нови линии на метрото. Така че не би трябвало да изпращаме там анонимници, които ще натискат бутони под партийна команда. Хората да се поинтересуват кой предлага същинските решения, както ние го вършим, а не да изберат партийни послушковци, уточни лидерът на листата за общински съветници в София на ПП - Демократична България ( " " )

Той увери, че няма да има сглобка с с присъединяване на " " в Общинския съвет.

Не мога да си показва по какъв начин повода за неприятното ръководство на София през последните 18 година за една нощ ще щракне с пръсти и ще се промени. Смятаме, че би трябвало да си починат от властта. Моят апел към другите партии е да понижим идеологическите противодействия и в името на решаването на същинските проблеми на София. Когато сме в Общинския съвет, положителните решения би трябвало да се поддържат, разяснява.

Според него би трябвало да има децентрализация на налозите. Процент от налог общ приход, който се генерира в София, би трябвало да се връща в общинската хазна. Когато желаеме пари от страната обаче, ние ще създадем съответните промени, означи той.

По думите му би трябвало да има доста по-балансирано развиване на София, в сравнение с до момента, а не избрани квартали да бъдат фаворизирани, а други – изоставени от общината,

Гласувайте за Общинския съвет, извънредно значимо е. Като лидер на листата давам обещание, че всички наши положителни хрумвания ще бъдат осъществени, сподели още Бонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР