Определени политически сили, които ползват враждебна реч и които превръщат

...
Определени политически сили, които ползват враждебна реч и които превръщат
Коментари Харесай

Доц. Георги Лозанов: Ръстът на Възраждане е проблем, свързан с медиите

" Определени политически сили, които употребяват враждебна тирада и които трансформират съперниците си, които не са съгласни с тях, във врагове. Те се пробват посредством нападателни форми на държание да ги глобяват. Това е безусловно неприемливо. Цялата демократична логичност е противоположна – публицистите да бъдат сериозни към политиците, а не политиците към публицистите. Преди време " мисирките " на Борисов беше някакъв некадърен опит за смешка или фамилиарничене с публицистите, тъй като той беше привикнал на доста огромен медиен комфорт, обезпечен от публицистите. Така че това отношение към тях беше ненапълно предпоставено от самите публицисти, несъмнено, не всички, в тази удобност да му дават думата и да го трансформират в някаква звезда ", разяснява пред доцент Георги Лозанов, учител във ФЖМК и някогашен ръководител на Съвет за електронни медии..

" Случаят с " Възраждане " е безусловно безсрамие – да съдят един обществен свят и да се разпореждат по един нападателен, мутренски метод освен с публицистите, само че и с образувани по либерален метод взаимоотношения. Да назовават хората с обидни думи, да назовават медиите " предатели ", да назовават една партия " Доносническа България " и никой публицист да не им каже на среща, че това не е метод, по който могат да се обръщат към политиците. "
" В предизборната акция и отвън нея, когато има враждебна тирада, а това на " Възраждане " е враждебна тирада и тирада на омразата към публицисти, безусловно журналиста, представител на медията би трябвало да реагира и да я отбелязя като такава. Не може да има опрощение, че е било ден за размисъл и по тази причина медията не е реагирала на това нападателно държание на " Възраждане ". Принципите с човешките права са в във всички случаи по-важни от правото на размисъл. Въобще тази акция нанесе страхотни провали върху публичните медии с този поток от хора, които вървяха по тях и беше ясно, че няма да влязат в Народно събрание, само че изстискаха информационния запас на публичните медии. Този закон, който гласоподаваха преди към година, е подценяване на публиката. само че и Изборния кодекс трансформираха по същия метод ", счита той.

" Как може да обсъждаме Костадинов какво приказва за правата на публицистите. Той да отиде и да си приказва със руския дипломат и по-лесно ще се схванат с него. Разбира се, казусът с растежа на " Възраждане " е огромен и е обвързван с медиите, тъй като господин Костадинов беше предизборната им " звезда " и минаваше от медия в медия, а пък преди този момент споделяше, че в никакъв случай няма да стъпи в тези медии, тъй като били непознати. Но когато пристигна момента да облъчва гласоподавателите си, не помни за това, че са " непознати ", само че по-лошото е, че и те не помниха по какъв начин ги е наричал ", сподели още специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР