Опозицията в Народното събрание алармира за парламентарен блокаж, упрекът беше

...
Опозицията в Народното събрание алармира за парламентарен блокаж, упрекът беше
Коментари Харесай

Блокаж в НС: Опозицията обяви, че парламентът е изчерпан

Опозицията в Народното събрание сигнализира за парламентарен блокаж, упрекът беше насочен от трибуната.
Днес съвещанието на Народното събрание продължи два часа и седем минути. Опозицията още веднъж разгласи, че Народното събрание не работи. Рехавият дневен ред през днешния ден съдържаше Закон за химичните субстанции за земеделските стопанства и една ратификация. Това провокира гнева на опозицията, че Народното събрание не работи пълноценно.
„ Считам, че по този метод е срамно да продължава работата на този парламент. За нас това значи, че този парламент е привършен, държавното управление е изчерпано, тъй като не може да запълни работата на Народното събрание. Затова най-добре е да отиваме на избори, като разпуснем този парламент”, съобщи от трибуната в Народното събрание Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отговори на левицата, че по устав имат право да вършат оферти за запълване на дневния ред.
В дребната патриотична коалиция обявиха, че не са разтревожени от ултиматума на Красимир Каракачанов. Той заплаши да напусне ръководството, в случай че ромската идея на Вътрешна македонска революционна организация не срещне поддръжка. От ГЕРБ разясниха, че обединението е постоянна и предложенията ще срещнат частична поддръжка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР