Опозицията в Грузия бойкотира първото заседание на новия парламент с

...
Опозицията в Грузия бойкотира първото заседание на новия парламент с
Коментари Харесай

Грузинската опозиция бойкотира първото заседание на парламента

Опозицията в Грузия бойкотира първото съвещание на новия парламент с обвинявания за изборни измами, че са осъществени измами на парламентарните избори през октомври, осведоми Агенция Франс Прес.
Всички опозиционни партии в страната упрекват ръководещата партия " Грузинска фантазия " в изборна операция на вота на 31 октомври, което провокира политическа рецесия в някогашната руска страна.
 Правителството на Грузия подаде оставка Правителството на Грузия подаде оставка
Правителството на Грузия подаде оставка след началото на работата на новия парламент, съобщи ТАСС. От през днешния ден министър председателят и целият кабинет...
Те проведоха всеобщи митинги с апели за предварителни избори. Искането обаче е отхвърляно от " Грузинска фантазия " на някогашния министър председател Бидзина Иванишвили.
На участваха единствено депутатите от ръководещата партия, до момента в който опозиционните водачи организираха среща, на която се отхвърлиха от мандата си.
" Отказваме да легитимираме изборната машинация на Бидзина Иванишвли. Това е освен еднопартиен парламент: това е Народното събрание на Иванишвили ", разяснява Ника Мелия, водач на главната грузинска опозиционна партия " Единно национално придвижване ".
 
 Кой завоюва изборите в Грузия? Кой завоюва изборите в Грузия?
Кандидатите от ръководещата партия грузинска фантазия - Демократична Грузия, печелят, след броене на данни от всички изборни се...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР