Опозицията от БСП за България“ настоя вътрешният министър Христо Терзийски

...
Опозицията от БСП за България“ настоя вътрешният министър Христо Терзийски
Коментари Харесай

Червените депутати искат Терзийски да обясни за акцията на ГДБОП срещу невинно семейство


Опозицията от „ Българска социалистическа партия за България “ настоя вътрешният министър Христо Терзийски да бъде изслушан в Народното събрание поради акция та на ГДБОП , при която въоръжени и маскирани униформени нахълтаха на неверен адрес в столицата, заяви БГНЕС.

„ Кой ще понесе отговорността от тези безобразни дейности, на които станахме очевидци? “ – попита от парламентарната естрада депутатът Иван Иванов.

Акцията, която от левицата дефинираха като “ювелирна ” се е състояла в ранните часове на 5 октомври, а разрушената врата и арести те на неверен адрес антимафиотите оправдават с проблем с навигацията. Пострадалото семейство пък твърди, че против тях е използвана несъразмерна мощ и вербални обиди.

Опозицията насочи и въпрос към вътрешния министър Терзийски и изиска да разбере дали е имало и други сходни случаи и в случай че да – дали са били прикривани.

В началото на днешното пленарно съвещание депутатите от Българска социалистическа партия се оплакаха и от късата законодателна стратегия на Народното събрание, която съдържа единствено четири точки за цялата пленарна седмица. Според Иван Ченчев законопроектите на опозицията съзнателно не влизат за разискване, а „ стоят на трупчета “. „ Прогресивно регресирате, уповавам се идната седмица да има единствено една точка и тя да е оставка на кабинета “, обърна се той към ръководителят Цвета Караянчева.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР