Опозицията дължи 100 дни толеранс на новото правителство, но този

...
Опозицията дължи 100 дни толеранс на новото правителство, но този
Коментари Харесай

ГЕРБ с неделен брифинг: Алармираха за проблеми с пенсиите и теч на лични данни

Опозицията дължи 100 дни толеранс на новото държавно управление, само че този кабинет е реинкарнация на служебните кабинети, които имаха 8 месеца. Това съобщи на брифинг депутатът от ГЕРБ- Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Новоизбраното държавно управление проучва и приказва, само че може тези две неща да се съчетаят с действителна работа. "Дебютът " на новото ръководство е меко казано пагубен, разяснява още той пред медиите.

Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е на собствен ред подлага на критика размерът на пенсиите през новата година:

Пенсионерите са най-уязвимата в обществото, а всяко говорене за промени в пенсионната система е рисково. Стотици са писмата от недоволни жители, които са ограбени и с пъти по-ниски пенсии. Обещанията на тогавашния длъжностен министър Асен Василев бяха лъжливи. Оказа се, че половината пенсионери за този месец са получили по-малко пари от декември. Т.н "увеличение " е едвам 12%.

Затова желаеме цялостно чуване на министъра на труда и обществената политика, който да изясни каква е политиката за пресмятане на пенсиите и по какъв начин тъкмо ще бъдат обезщетени хората, които са получили понижаване на приходите през последните месеци. Очевидно тази тематика беше употребена предизборно - както от "Промяната ", по този начин и от Румен Радев. Така че господин Гьоков и даже господин Радев би трябвало да дадат пояснение за какво пенсионерите бяха ощетени.

Левашки политики с невежи принадлежности! Това е “промяната”, счита още някогашният обществен министър.

Друг "дебют " на държавното управление - единият министър през вчерашния ден сподели, че няма теч на данни от БУЛСТАТ, а различен съобщи, че има теч, само че това не е нешо изключително. Уж не били персонални данни, само че ЕГН-тата, персоналните адреси и телефони на 300 000 българи бяха показани. Какво предприе новото държавно управление от 1 януари, с изключение на да проучват?! Вярно ли е, че Агенцията по вписванията е позволило да са забележими дати на раждане, имейли и други персонални данни, без единодушието на заинтригуваните лица. Има ли дисциплинарно произвеждане против отговорните лица? Или нищо не се е случило? Правосъдното министерство и това на електронното ръководство би трябвало да поемат цялата отговорност за приключването на данните на хиляди българи, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ- Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

И още нещо, с какво районен съд Македония заплашва националната ни сигурност, та е необходим Консултативен съвет на Радев, приключи Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР