Опозиционният Национален алианс изпълни своята мисия, изборите приключиха и всички

...
Опозиционният Национален алианс изпълни своята мисия, изборите приключиха и всички
Коментари Харесай

Националният алианс в Турция се разпадна

Опозиционният Национален алианс извърши своята задача, изборите завършиха и всички страни ще поемат по своя път, съобщи почитан член на Партията на положителното (İYİ).

" Всички съюзи са предизборни и когато изборите приключат, всички съюзи изчезват ", съобщи на 1 юни в телевизионно изявление генералният секретар на Партията на положителното Угур Пойраз.

" Така че парламентарните избори на 14 май завършиха, президентската конкуренция завърши и алиансът изчерпа своята задача ".

Националният алианс, който обединяваше Народнорепубликанската партия (НРП), Партията на положителното (ПД), Партията на щастието (ПЩ), Партията на демокрацията и напредъка (ПДП), Партията на бъдещето (ПБ) и Демократическата партия (ДП), поддържа водача на НРП Кемал Кълъчдароглу в президентските избори против президента Реджеп Тайип Ердоган.

Партията на щастието, Партията на демокрацията и напредъка, Партията на бъдещето и Демократическата партия имаха свои претенденти на парламентарните избори в листите на НРП, до момента в който Партията на положителното участваше настрана със свои претенденти.

Депутатът от истанбулския филиал на Партията на положителното Party Джихан Пачаджъ съобщи, че сега няма потребност опозиционният съюз да продължава съществуването си.

" Това, което наричате алианс, в действителност е съдействие ", сподели той пред кореспонденти в Народното събрание.

" В бъдеще опозиционните партии естествено ще влязат в съдействие между тях. Можете да го наречете " съюз " или " съдействие ", само че сега в дневния ред няма нищо, по което да си сътрудничим. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР