Опорките на управляващите за дебатите по вота на недоверие изтекоха

...
Опорките на управляващите за дебатите по вота на недоверие изтекоха
Коментари Харесай

„Възраждане“ и ИТН: Изтече файл с име „Разпределение на говоренето на министрите. Вот на недоверие. Опорка“

" Опорките " на ръководещите за дебатите по вота на съмнение изтекоха в медиите , разясниха от „ Възраждане “ и „ ИТН “ по време на разискванията по импортирания избор на съмнение към кабинета " Денков " " поради неуспеха на държавното управление в бранш " Енергетика ".

След изказването на съпредседателя на ПГ на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Кирил Петков, депутатът от " Възраждане " Искра Михайлова го репликира, че е объркал изявлението си с министър-председателя Николай Денков. „ Тези ваши думи ги четем от през вчерашния ден. Ако не знаете, вашите опорки изтекоха в медиите “, съобщи тя. Следете си сюжета, тъй като го сгрешихте още от първото излизане, прикани Михайлова.

Председателят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов сподели, че файлът се споделя „ Разпределение на говоренето на министрите. Вот на съмнение. Опорка “ и разяснява какво следва в дебата. По думите му вниманието следва да се насочи „ към огромната картина, към колосалния прогрес “ за четири месеца. Дебатът не е дали ще се затворят тецовете, дебатът е дали България ще вземе 4,2 милиарда лв., на които Кирил Петков сподели 1,2 милиарда, разяснява Йорданов.

Министър Радев би трябвало да стартира с очертание на огромната картина в енергетика и да оборва всяка неистина в конкретика и да употребява думата " неистина " свободно, продължи да разяснява Йорданов хипотетичния сюжет. Той уточни, че за финансовия министър пишело, че, в случай че успее, ще приказва от трибуната, в случай че не - пред медиите в коридорите, а министър председателят Денков трябвало да заключи визионерски оттатък дребните предизборни кавги и да уточни колосалния прогрес, който кабинетът е отключил в невиждано къси периоди. Накрая Йорданов остави „ опорките “ на парламентарната естрада за насочване на ръководещите.

В отговор Кирил Петков изрази страдание, че единственото, с което са съумели да отговорят на неговата тирада, са „ някакви комедийни изявления “ на хората от „ ИТН “ .  Знам, че там има огромни качества и вършат шоу от доста време, само че тук става дума за българската енергетика, за българското държавно управление, става дума за бъдещето на България, съобщи той. Ако нямате положителни решения, в случай че нямате политики, с които българите да живеят по-добре, единственото, което вършиме, е да употребявате страха на хората във вашия избор на съмнение, който няма да бъде сполучлив, с вярата да извършите някакви дребни предизборни лозунги за идващите две седмици, разяснява Петков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР