Оплаквате се от липса на късмет? Може да се дължи

...
Оплаквате се от липса на късмет? Може да се дължи
Коментари Харесай

Тези 4 зодии привличат нещастието като магнит

Оплаквате се от липса на шанс? Може да се дължи на зодията ви. Ето кои четири знака безусловно притеглят неудачите и като че ли нещастието ги преследва по петите.

Козирог

Характерно качество на Козирога е неговият перфекционизъм. И тъй като постоянно е некадърен да реализира задачите си, нормално е трагичен и неудовлетворен от живота. Този знак непрекъснато се укорява и се самонаказва с още по-упорит труд и по-малко свободно време. Но това несъмнено е неправилния метод! По-добре е да се радвате на дребните неща в живота, да не бъдете прекомерно амбициозни и да цените щастливите мигове. Бъдете горди със себе си и с това, което умеете! Тогава нещастието сигурно ще престане да ви преследва.

Скорпион

Скорпионите са властни персони и това тяхно качество постоянно им навлича проблеми и разправии с другите. Тъй като Скорпионите по принцип имат високи условия към приятелите, фамилията и сътрудниците си, нееднократно остават разочаровани. Освен това Скорпионите елементарно изпадат в стрес, тъй като желаят да реализират всички цели, които са си набелязали, а това коства старания. По тази причина този знак непрекъснато е под пара и не му остава време да се любува на приятните неща в живота. Драги Скорпиони, пробвайте се да не бъдете толкоз напрегнати и яростни – единствено по този начин ще се чувствате по-малко нещастни!

Водолей

За страдание Водолеите прекомерно постоянно се вкопчват в предишното. Ако нещо не върви както би трябвало, Водолеят мъчно го понася и затъва в самообвинения. Логичният извод: злощастие! Водолеите би трябвало да се научат да гледат оптимистично на бъдещето и да си изработят позитивна настройка към живота. Негативните мисли притеглят негативизъм! Трябва да се отнасяте умерено към грешките си и да се учите от тях, а не да се оставяте да ви теглят надолу към дъното или да ви натоварват излишно. Пътят от нещастието към щастието минава през друга настройка, просто е!

Везни

Везните имат една доста неприятна линия: избират да заобикалят неприятностите и да не се забъркват в съществени спорове. Но номерът не минава постоянно! Проблеми, които не се позволяват и се пренебрегват, с времето стават непреодолими, до момента в който Везните изцяло излязат от равновесие и престанат да мислят рационално. Така постоянно взимат неправилни решения, които задълго ги отклоняват от правия път. Скъпи Везни, не се опасявайте от борбите, тъй като дръзнете ли да се опълчите на живота, има възможност нещата да се наредят по-лесно.

Помнете, че не е наложително и най-големият маркототевец постоянно да няма шанс. Най-важна е персоналната настройка. Вярвате ли в щастието, то най-вероятно ще ви споходи. Следователно в случай че спадате към една от горнитеи четири зодии, се запитайте дали не виждате света малко по-черен, в сравнение с е в реалност? Ако да – престанете незабавно и започнете да вярвате в щастливата си звезда!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР