„Опитвам се да си отделя време за себе си, но

...
„Опитвам се да си отделя време за себе си, но
Коментари Харесай

Бритни към феновете: Не вярвайте на всички слухове

„ Опитвам се да си отделя време за себе си, само че всичко, което се случва много ме натоварва. Не вярвайте на всичко, което сте чули или прочели за мен. Разпространяват се подправени вести за мен от години “.

Това съобщи Бритни Спиърс малко след излизането си от психиатричната клиника. Певицата разгласява своята прочувствена изповед в Instagram, с цел да обясни на почитателите си какво се случва с нея.

Изпълнителката качи видео, в което споделя за проблемите и метода, по който се усеща завръщайки се вкъщи. В него тя наподобява изморена, недоспала, а гримът ѝ е размазан.

„ Исках просто да ви кажа здрасти, тъй като нещата, които се оповестяват за мен излязоха отвън надзор “, написа Спиърс и прецизира, че даже имало слух, че са отправяни смъртни закани към фамилията и екипа ѝ.

Бритни увери, че даже и типът ѝ да не е съвършен, тя е задоволително мощна, с цел да се оправи с следващото предизвикателство в живота ѝ.

„ Вашата обич и безрезервност са невероятни, само че това, от което се нуждая в този момент, е малко персонално пространство... “, написа още певицата и помоли за малко успокоение. Тя подсети, че обича почитателите си и им благодари за оказаната поддръжка.

„ Грижи се за себе си “, написа почитател на Бритни под клипа ѝ.

„ Никой не трябва да се тревожи. Тя се оправя ужасно и скоро ще се завърне “, разгласи по-рано пред TMZ гаджето на Спиърс – Сам Асгари.

37-годишната изпълнителка излезе преди ден от клиниката, в която постъпи, с цел да лекува психологичните си проблеми. Според източник, непосредствен до фамилията ѝ, тя не желаела да си пие хапчетата и се наложило да постъпи не по лична воля.

По-рано Бритни Спиърс анулира своите представления в Лас Вегас. Поп идолът посочи, че след 20-годишна кариера счита да се отдръпна от сцената.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР