Опитният и колоритен белгийски волейболен треньор Витал Хейнен е кандидатствал

...
Опитният и колоритен белгийски волейболен треньор Витал Хейнен е кандидатствал
Коментари Харесай

Витал Хейнен поиска световния шампион Полша

Опитният и живописен белгийски волейболен треньор Витал Хейнен е кандидатствал за селекционер на международния първенец Полша, разкриха от мениджърската организация Sport Pro Agency , която съставляват 48-годишният експерт. " Дружина полска " остана без старши-треньор, откакто локалната федерация уволни италианеца Фердинандо Де Джорджи поради слаби резултати след домакинското Европейско състезание през тази година.

Според информацията има няколко локални претенденти за поста на селекционер на Полша, само че най-известното име е това на колоритният белгиец. В момента Хейнен е треньор на немския гранд Фридрихсхафен, а през последните три години бе отпред на националните тимове на Германия и родината си Белгия. Той е доста заинтригуван да стане селекционер на Полша, тъй като обича да работи в тази страна.

" Имаме удоволствието да съобщим, че нашият клиент Витал Хейнен е поканен от Полската волейболна федерация (PZPS) да кандидатства за поста на селекционер на мъжкия народен тим. Поканата бе призната и ние внесохме всички нужни документи в централата ", написаха в своето известие Sport Pro Agency .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР