Опитите за приемане и налагане на Истанбулската конвенция не само

...
Опитите за приемане и налагане на Истанбулската конвенция не само
Коментари Харесай

Нинова притеснена: Натискат ни за Истанбулската конвенция

Опитите за приемане и налагане на Истанбулската спогодба освен не са спрели, само че и се ускоряват. Това съобщи на конференция водачът на социалистите Корнелия Нинова, написа News.bg.

По думите ѝ на следващия ден в Екологичен потенциал следва да се гласоподава резолюция, с която ще се желае от Съда на Европейски Съюз конвенцията да бъде приета от целия Европейски съюз, до момента в който има осем страни, измежду които и България, които не са я признали.

Ако се стигне до сключване, по силата на Договора за Европейски Съюз подписаното съглашение ще има обвързваща мощ за страните членки.

Според Нинова " в случай че Съдът даде позволение от името на Европейски Съюз конвенцията да бъде подписана, тя ще влезе мощ и в България ".

Видяхме анкетите в учебните заведения, с които децата трябваше да се самоопределят и документите в детски градини, където не сме майки и татковци, а родител 1 и родител 2, уточни Нинова.

Нинова изрично поддържа търсенето на решения на проблеми от стопански темперамент, неравенства и ниски хонорари. Трябвало обаче и да се погрижим за българското семейство и българските деца.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР