Опитите и напъните на ГЕРБ за отпадането на дерогацията за

...
Опитите и напъните на ГЕРБ за отпадането на дерогацията за
Коментари Харесай

Нинова избухна срещу ГЕРБ в защита на доставките на руски петрол

Опитите и напъните на ГЕРБ за отпадането на дерогацията за съветския нефт ще доведат до неустановеност на доставките и и ще покачат цените с оглед и на събитията и войната в Близкия Изток. Това ще значи енергийна неустановеност и обедняване, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Хасково довечера.

" Ние не утвърждаваме отпадането на отсрочката, това би било срещу българския народен интерес ", разясни Нинова: " Не е рационално, самата Европа разбра, че ще ни бъде мъчно и невероятно да се оправим ".

На въпрос за вота на съмнение към държавното управление Нинова уточни, че не приема за сериозен мотив позицията на " Възраждане " вотът да не се прави до изборите и балотажите.

" Защото вотът за енергетиката, който те желаеха, и който ние подкрепихме, бе по време на акцията, т.е. тука има някакво несъгласие. Смятам, че има някаква подмолна политическа сделка, другояче можехме още тази седмица да проведем дебатите и идната да гласуваме ", добави Нинова.

Тя посочи, че няма смисъл диалозите на тази тематика да се не престават, само че Българска социалистическа партия остава разполагаем след вота.   
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР