Опитен художник на татуировки е издигнал таланта си на друго

...
Опитен художник на татуировки е издигнал таланта си на друго
Коментари Харесай

Хора, объркани от „безумна“ татуировка с оптична илюзия, която прилича на гигантска дупка в главата

Опитен художник на татуировки е издигнал гения си на друго равнище, откакто е основал оптична заблуда с мастило върху плешивата глава на своя клиент, която наподобява като гигантска зейнала дупка.

Мат Персън, който работи в Zion Tattoo Company в Юта, Съединени американски щати, стигна до нови крайности с необикновено произведение на изкуството, което той проектира за своя другар Райън. Талантливият художник написа поредност от дебели черни линии върху задната част на черепа на Райън, с цел да сътвори усещане за солидна дупка в средата на главата му.

Благодарение на умната си техника на помрачаване, Мат съумя да озадачи хиляди негови почитатели в Instagram и притегли вирусно внимание онлайн. Снимката, която в началото беше оповестена в неговия акаунт в Instagram през април 2020 година, неотдавна се появи още веднъж онлайн и получи над 12 000 лайкове.

Мат го озаглави: „ Направи полуда с моя другар Райън през днешния ден... Остава ни доста да довършим купола му. Какво мислите всички за сходно произвед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР