Опитайте тази напитка и за 30 дни ще свалите до

...
Опитайте тази напитка и за 30 дни ще свалите до
Коментари Харесай

Здравословна напитка за изгаряне на мазнини! Минус 18 кг за 30 дни

Опитайте тази напитка и за 30 дни ще свалите до 18 кг!

От антични времена природата е била главният източник на медикаменти за хората. В нея можем да намерим всички свойства и хранителни субстанции, които са нужни за лечението на доста болести.

Ето за какво мнозина са решили да оставят обичайна медицина за сметка на естествената медицина.

Най-голямото ѝ преимущество е, че е доста евтина и не причинява никаква щета.

Натуралната напитка, употребена за лекуване на доста неща, се приготвя от лимон и чиа. Тази мощна напитка ни оказва помощ да предотвратим грипа, да пречистим тялото и да предотвратим натрупването на мазнини.

Ето за какво доста хора по света вземат решение да я включат в диетата си. Ако желаете да я приготвите, ви предлагаме да си запишете рецептата.

Лимон и чиа за изгаряне на насъбраните мазнини

Всяка от тези съставки е доста добра и здравословна. Когато ги смесите в напитка, резултатът е неочакван. Най-добрата част от всичко е, че те са доста евтини и елементарно налични.

Приготвяне:

За да започнете, накиснете семената от чиа във вода за поне 1 час. Когато те всмукват водата, ще стартират да наподобяват като гел поради влакната, съдържащи се в тях. След това разбъркайте всички съставки в блендер.

Този апетитен сок би трябвало да се пие всеки ден заран. По този начин ще ускорите метаболизма си и ще отслабнете бързо и дейно.

Лимон

Съдържа доста витамини (В, С и Р) и минерали, а именно: калий, фосфор, флуор, натрий, магнезий, желязо и калций.Той е мощен чистител на тялото.Нискокалоричен (29 kcal на всеки 100 грама сок).Богат на фибри, които оказват помощ да се отървете от токсините на тялото.

Семена чиа

Мощен натурален антиоксидант.Те съдържат огромно количество мастни киселини и влакна, калций, протеини и омега-3.Дава чувство за задоволеност, което елиминира тревожността.Намалява равнищата на кръвната захар.

Вижте още: Това средство побеждава цирозата на черния дроб

Въпреки че тази напитка е доста ефикасна за понижаване на теглото, е належащо да бъде съпроводена от уравновесена диета и най-малко минимално физическо натоварване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР