Оперният певец Пласидо Доминго се оттегли от състава на спектакъл

...
Оперният певец Пласидо Доминго се оттегли от състава на спектакъл
Коментари Харесай

Пласидо Доминго приключва кариерата си в "Метрополитън" заради обвиненията срещу него

Оперният артист Пласидо Доминго се отдръпна от състава на театър в операта " Метрополитън " в Ню Йорк до момента в който в това време оспорва обвиняванията в полово посягане, повдигнати против него от няколко дами от света на класическата музика, оповестява " Ройтерс ".

Доминго, който е един от водещите международни тенори, трябваше да пее в " Макбет " в сряда, 25 септември, само че както той, по този начин и от операта оповестиха, че артистът няма да се изявява там повече.

" Операта " Метрополитън " удостоверява, че Пласидо Доминго се съгласи да се отдръпна от всички бъдещи осъществявания в " Мет ", което влиза в действие неотложно ", се споделя в изказването, което добавя, че операта и изпълнителят са постигнали взаимно единодушие по въпроса.

Над 30 артисти, танцоьри, музиканти, вокални педагози и театрални чиновници оповестиха през последните седмици, че през последните три десетилетия са били очевидци или са били обект на неуместно държание от страна на Доминго по отношение на дами в разнообразни оперни институции по света.

78-годишният Доминго разгласи в свое изказване, че до момента в който интензивно оспорва обвиненияте против него, счита, че неговата поява в тази продукция на " Макбет " ще разсейва вниманието от усиления труд на сътрудниците му както на сцената, по този начин и зад нея. " В резултат на това помолих да се отдръпва и благодаря на управлението на " Мет " за това, че общително удовлетвориха молбата ми ", споделя той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР