Оперната прима Соня Йончева бе гост на церемонията на наградите

...
Оперната прима Соня Йончева бе гост на церемонията на наградите
Коментари Харесай

Соня Йончева сред най-добре облечените на червения килим на Оскарите

Оперната прима Соня Йончева бе посетител на церемонията на премиите Оскар в Лос Анджелис. Българката мина по аления килим със брачна половинка си - диригента Доминго Хиндоян.

Соня носеше дълга бална рокля в синьо с голи плещи на американския дизайнер Рубин Сингър, която наблягаше фигурата на Йончева и ѝ придаваше присъщия ѝ искра, с който сме привикнали да я виждаме на сцената. Някои от интернационалните медии я включиха в избора си за най-добре облечените звезди на аления килим. Към фотосите, които разгласява, Соня написа:

"За мен бе повече от значимо да бъда тук и да видя по какъв начин едно от най-великите изкуства дава отговор с цялата си мощ на проблемите на нашето общество през днешния ден. Вълнувах се за Рами Малек и Оливия Колман. Те завоюваха и това е неопровержимо доказателство, че естественият, честният и елементарният метод, по който съществуваш и действаш, е същинска полезност. Вдъхновена съм за бъдещето. "

Майката на Соня - Теменуга Йончева, която е била при щерка си по време на събитията, също показа фотоси. Към фрагментите от Лос Анджелис, на които участва и дребният наследник на Соня и Доминго - Матео, гордата майка показа страстите си:

"Неусетно отминаха дните в Калифорния и всеки един от тях беше изпълнен с страстта от срещите с елита на международното киноизкуство. Резултатът от миналите при огромен касов триумф прожекции по международните кинотеатри министър председатели на Травиата, Тоска и Луиза Милер в МЕТ (Метрополитън опера - бел. ред.),отведоха Соня и като дипломат на Rolex на премиите Оскар. Ето и малко фотоси от атмосферата от тези незабравими дни в LA (Лос Анджелис - бел. ред.). "

Теменуга е разгласила фотоси на Соня и огромният режисьор Джеймс Камерън.

В профила на Соня в Инстаграм се появи и фотография с Григор Димитров на събитие в Малибу, на която и двамата са усмихнати и щастливи от срещата си, а оперната прима написа:

"Гордея се, че съм българка! Силен, несломим български дух! "

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР