Оперната певица Весела Нейнски за малко не пострада от брадва

...
Оперната певица Весела Нейнски за малко не пострада от брадва
Коментари Харесай

На морето: Арогантен тип удря Весела Нейнски, гони я с брадва

Оперната певица Весела Нейнски за малко не пострада от секира при словесна война на морето, научи HotArena.

Изпълнителката  заяви пред Нова, че дърветата в частен терен край къмпинг „ Градина ” се кастрят брутално и че притежателят на парцела я  ударил. " „ Идвам от 10 години тук. Караме сърф с други хора. Тъй като през предходната година огромна част от дърветата бяха доста брутално окастрени, когато през вчерашния ден чухме шума на резачките настръхнахме ",  описа оперната прима.

„ Няколко високи дървета с щъркелови гнезда пострадаха, едното сухо. Видяхме отдалеко по какъв начин се режат дървета. Снимах трима души и се пробвах да схвана от тях заради каква причина по подобен жесток и противен метод са отрязали тези дървета. Те не ни обясниха нищо. Дори  единият размаха секира. Подадох сигнал до Нова телевизия, след което се появи кметът на „ Черноморец ”. Малко по-късно пристигна един от притежателите на комплекс насреща. Разбрах, че е локален човек. Той беше много нападателен и нахален. Удари ми и ми мазета телефона, когато се пробвах да снима неговата имитация, че всички дървета ще изсече, когато свърши сезонът ",  споделя Весела.

Кметът на Черноморец Росен Деспов разясни, че дърветата са в частен терен. Собственици са подали съобщение за кастрене на дървета в общината, само че следва да се разбере дали има издадено позволение, както и дали се съблюдават условията и рекомендациите на експертите. В взаимозависимост от тази инспекция, ще бъдат подхванати дейности от общинската администрация, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР