Операция на Криминална полиция и Специализираните полицейски сили приключи на

...
Операция на Криминална полиция и Специализираните полицейски сили приключи на
Коментари Харесай

Известен пловдивчанин арестуван в Слънчев бряг заедно с много проститутки

 Операция на " Криминална полиция " и Специализираните полицейски сили завърши призори през днешния ден към 03:30 часа с ареста на 10 проститутки и притежателя на най-известния бардак в Слънчев бряг, намиращ се в сърцето на курорта.

Малко след среднощ служители на реда щурмуваха полулегалното заведение " Мулен руж ", намиращо се във вътрешната част от поредност нощни заведения по основната алея против някогашната дискотека " Оксижен ". Качулките са нахлули под комбинация от тътени, идващи от десетките работещи нощни заведения в близост в миг, до момента в който в " Мулен руж " е било цялостно с клиенти, консумиращи платена обич.

По информация на " Флагман.бг " гледката вътре е била по-страшна от " Содом и Гомор " – все едно се задава свършекът на света. Десет " труженички " старателно " работели " върху самостоятелното " освобождение " на клиенти, имало и голи с сексуален танц на пилона. По време на траялата към 3 часа и половина интервенция вътре бе осъществено и претършуване по данни, че мястото с изключение на бардак, е и разпределително хранилище за опиати.

Иззета е тетрадката, на която са разказани приходите от обществения дом – с цени на секс услугите и тяхната численост.В бус с тъмни стъкла бяха натоварени 10 девойки – по потници и с тип на проститутки. Сред тях, по информация на Флагман.бг, е била и шефката им.

Около 03:30 часа от полулегалния вертеп бе изведен и самият притежател – известният пловдивски сводник Димо Флорината, на 50 години. Мястото, където е организиран общественият дом, съставлява заден двор, в който се намират десетки контейнери за отпадък, хранилища, употребени от близките заведения и сергии. Клиентите са влизали, преминавайки през смрад на урина и нечистотия, заплащайки за полови услуги.

Еротичният бар се популяризира на билборд в най-оживената част на курорта – против " Corner " -a. Така нареченият сексуален бар " Мулен руж " в действителност е част от поредност нощни клубове, носещи общата шапка " Den Glade Viking ". В непосредствена непосредственост пред входа на " Мулен руж " е и съблекалнята на многочислен личен състав, носещ униформи с надпис " Den Glade Viking ".

Пак на същото място в първата пресечка от началото на алеята има и голямо тату студио, носещо трите основни букви на " Den Glade Viking ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР