Операция на Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) се

...
Операция на Главна дирекция Борба с организираната престъпност (ГДБОП) се
Коментари Харесай

ГДБОП с акции в Кюстендил и Благоевград, има арестувани

Операция на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) се организира на територията на Кюстендил и Благоевград. По неофициална информация има арестувани и в двата града, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Днес Окръжната прокуратура в Кюстендил е привлякла в качеството на обвинен 35-годишния Б. К. от Кюстендил по дело за опит за контрабанда и придобиване на към 480 грама кокаин за разпространяване, споделиха за Българска телеграфна агенция от прокуратурата.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор Б. К. е арестуван за период до 72 часа. Работата по случая продължава с осъществяването на дейни дейности по следствието.

Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. Мярката ще се гледа в почивните дни, сподели представителят на прокуратурата Марияна Сиракова. 

По неофициални данни 35-годишният мъж е арестуван при интервенцията през днешния ден. От прокуратурата отхвърлиха повече информация.

Задържани, по неофициална информация, има и в Благоевград. 

Органите на реда са проверявали фамилен хотел на ул. " Зеленка " в града, а улицата пред него е била отцепена, описаха пред Българска телеграфна агенция очевидци. Гостите са били изведени на открито по време на интервенцията. Акцията е на екипи от София, а локалната полиция единствено спомага, показаха от полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР