Opel ще вдига още повече оборотите през 2022-а г. Важни

...
Opel ще вдига още повече оборотите през 2022-а г. Важни
Коментари Харесай

Opel ще натисне още „газта“ през 2022-а

Opel ще подвига още повече оборотите през 2022-а година Важни модели на Opel - на първо място новото потомство Astra - ще излязат на пътя през идващите няколко месеца. Но се приготвя и дълготрайното бъдеще, тъй като марката на светкавицата има намерение да предлага извънредно електрически транспортни средства в Европа до 2028 година

Още при започване на годината Opel ще дадеяк старт със завода в Айзенах. Производството на новия Grandland, в това число електрическите plug-in хибридни версии, ще стартира тук през януари. SUV-флагманът на марката скоро ще стигне при първите си клиенти. Новият Rocks-e също към този момент е на път. Първият SUM на Opel (съкращение от Устойчива градска мобилност) ще направи младежите преносими на четири колела още от 15-годишна възраст - изцяло електрическият двуместен автомобил може да се ръководи с шофьорска брошура категория AM.

С най-големия Opel - новото Movano - също и електрическо като Movano-e - клиентите към този момент могат да избират вид с батерия за всеки лек търговски автомобил на марката.

И още повече - новият „ водороден “ транспортер на Opel - Vivaro-e също улеснява ежедневната работа от края на 2021 година - с пробег по WLTP от повече от 400 километра с едно зареждане с водород, което лишава единствено три минути.

Фокусната точка през идващите месеци ще бъде напълно върху новото потомство на Opel Astra. След премиерата си през септември 2021 година, моделът аstra с пет порти ще бъде разполагаем за клиентите напролет, в това число и като plug-in хибрид още от стартирането му на пазара. През 2023 година акумулаторната електрическа Astra-e ще приключи гамата.

Новата Astra Sports Tourer скоро ще отпразнува своята премиера. Комбинираният вид с стандартно и с електрическо plug-in хибридно задвижване ще обогати уличния пейзаж от идващото лято. Това значи, че единадесет модела на Opel ще бъдат електрифицирани доникъде на 2022 година – в това число цялото портфолио на Opel вановете.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР