Opel се превърна в една от първите автомобилни марки, които

...
Opel се превърна в една от първите автомобилни марки, които
Коментари Харесай

Opel обеща три световни премиери за IAA Mobility 2023

Opel се трансформира в една от първите автомобилни марки, които потвърдиха присъединяване си в тазгодишното издание на софтуерното ревю IAA Mobility в Мюнхен, което ще се организира от 5 до 10 септември, и разгласи, че по време на форума ще показа за първи път в света пред аудитория три свои автомобила.

Основен акцент в присъединяване на Opel на IAA Mobility 2023 ще бъде електрификацията, като това ще бъде демонстрирано от двата премиерни серийни автомобила, а точно съществено обновената , включително и нейната напълно електрическа версия, която ще се предлага в две мощностни и батерийни модификации, и също по този начин 100 електрическата и първа по рода си за марката .

" По-голямата част от нашите модели към този момент са електрифицирани ", разяснява Флориан Хютл, изпълнителен шеф на Opel. " В същото време, с нашите plug-in хибридни модели от новата подмарка GSe, ние демонстрираме по какъв начин извънредно динамичното наслаждение от ръководството може да се комбинира с отговорност. Всичко това е единствено началото на пътя ни да се превърнем в напълно електрическа марка в Европа от 2028 година ".

По отношение на третата си премиера, за момента от Opel не разясняват каквито и да било детайлности, като споделят единствено това, че " Opel ще направи вдъхновяващо, изразително изказване за бъдещето! ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР