Opel разпространи първата официална информация, снимки и видео на обновената версия на

...
Opel разпространи първата официална
информация, снимки и видео на обновената
версия на
Коментари Харесай

Opel освежи Insignia

Opel популяризира първата официална информация, фотоси и видео на обновената версия на флагмана си Insignia, който ще дебютира пред необятна аудитория по време на международното ревю в Брюксел през януари.

Основен акценти при освежената Insignia е новото потомство на високотехнологичната осветителна система IntelliLux LED® Pixel Light със 168 диодни елемента, която дава обещание редица подобрения във връзка с осветяването и по-високата сигурност благодарение на интелигентото си адаптивно управление.

Insignia 2020 идва също по този начин с няколко нови технологии за повишение на активната безопасност, включително камера за задно виждане, която работи в композиция с радарна система за предизвестие при наближаващо странично превозно средство.

С освежена стилистика на предната и задната си част, Opel Insignia 2020 идва с познатите и потвърдили се на пазара ергономични и анатомични AGR седалки, богат набор решения за съгласуваност, система за безжично зареждане на мобилен телефон, отваряне на вратата на багажника с жест с крайник и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР