Opel публикува поредица от тийзър изображения на новото поколение на

...
Opel публикува поредица от тийзър изображения на новото поколение на
Коментари Харесай

Opel разсекрети дизайна на новата Astra

Opel разгласява поредност от тийзър изображения на новото потомство на известния си хечбек Astra. Премиерата на колата би трябвало да се състои в близко бъдеще. Според Motor1 производството на нови продукти би трябвало да стартира към края на годината.

" Бъдещата Astra ще разкрие вълнуваща нова глава в 30-годишната история на нашия стилен модел ", разяснява Михаел Лошелер, изпълнителен шеф на Opel. " Уверени сме, че идващото потомство на Opel Astra ще направи извънредно мощно усещане и ще притегли доста нови клиенти за марката ".
 Снимка 533959
Източник:

Новото потомство на хитовата Astra ще се трансформира и в първото предложение в цялата история на модела, което ще бъде налично и в електрифициран вид.

Съдейки по изображенията, колата ще получи обилни промени в дизайна. Екстериорът на автомобила ще бъде изработен в сходство с новия корпоративен жанр на Opel Vizor, отличителна линия на който е тясната LED предна оптика, образно комбинирана с радиаторна решетка. Този език на дизайна беше демонстриран за първи път на концепцията GT X, която беше показана през 2018 година.
 Снимка 533962
Източник:

В допълнение, новата Opel Astra ще бъде оборудвана с дигитален челен панел, наименуван Pure Panel, състоящ се от два екрана: виртуален " инструментален клъстер " и сензорен екран на информационно-развлекателния комплекс. Същото решение към този момент е демонстрирано на кросоувъра Mokka.
 Снимка 533963
Източник:

Автомобилът ще бъде построен на платформата EMP2. Същото шаси получи и идващото потомство Peugeot 308. По-късно то би трябвало да дебютира и новото комби на Opel Astra, която ще получи префикс в името Sports Tourer. По неофициални данни моделът ще има две хибридни версии едновременно: с предно предаване и трансформация на всички колела с общ потенциал към 300 конски сили.
 Снимка 533961
Източник:

От Opel споделиха, че новата генерация на Astra ще се предлага в две съществени версии на купето- петврат хечбек и комби Sports Tourer, а производството им ще стартира през тази година в Рюселсхайм.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР