Opel обяви, че SUV моделът Grandland X получава нова топ-версия след

...
Opel обяви, че SUV моделът Grandland X получава
нова топ-версия след
Коментари Харесай

Opel Grandland X с нов бензинов двигател

Opel разгласи, че SUV моделът Grandland X получава нова топ-версия след въвеждането в модификационното портфолио на автомобила на нов 1.6 литров турбоагрегат. Бензиновият мотор ще бъде комбиниран с осемстепенна автоматизирана предавателна кутия и дава обещание междинен разход на гориво от 5.7 литра на 100 километра, отговаряйки на условията на Euro 6d-TEMP стандарта за нивото на нездравословни излъчвания.

Четирицилиндровият бензинов мотор на Opel Grandland X е в положение да генерира максимална мощ от 180 конски сили при 5500/мин и оптимален въртящ миг от 250 Нм при ниските 1750/мин. С негова помощ, автомобилът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 8 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 222 км/ч.

Новата бензинова версия на Opel Grandland X ще се предлага и във версия на оборудването Ultimate, която предлага богато стандартно оборудване с 19-цолови BiColor алуминиеви джанти, сребристи релси на тавана, луксозни ергономични седалки с кожена тапицерия, първокласна аудиосистема Denon, както и набор системи за активна безопасност, съгласуваност и комфорт.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР