Opel обяви, че на базата на данни на KBA (Federal

...
Opel обяви, че на базата на данни на KBA (Federal
Коментари Харесай

Opel Corsa: Най-продаваната нова малка кола на Германия

Opel разгласи, че въз основата на данни на KBA (Federal Motor Transport Authority) и с 20 231 нови регистрации, Corsa е била най-продаваната нова дребна кола в Германия за първата половина на 2024 година, а версията й Corsa Electric е водач при 100% електрическите дребни коли.

" Opel реализира отличен резултат до момента тази година ", разяснява Патрик Дингер, шеф на Opel Германия. " Сред немските марки, Opel даже реализира най-голямото нарастване на регистрациите през юни. Като водач в сегмента през първата половина на годината, нашият бестселър Corsa има огромен принос за това. Значителният растеж на новите регистрации на леки коли Opel демонстрира, че нашата моделна гама е добре съобразена с потребностите на клиентите ".

От Opel показват също по този начин, че от пазарното лансиране на Corsa през 1982 година, досега моделът е осъществен допълнително от 14.6 милиона екземпляра в международен мащаб.

Продажбите на Opel в Германия през юни са били на равнище от 17 107 единици, което съставлява нарастване от 17.9% в съпоставяне със същия месец на 2023-а. Пазарният дял на компанията също се е увеличил- от 5.2% на 5.8%.

Реализацията на Opel в Германия от началото на годината е на равнище от 77 235 единици, равняващи се на 5.2% от общия пазар в страната. Са съпоставяне, от марката показват, че пазарният й дял за интервала януари-юни на 2023 е бил на равнище от 4.8%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР