Opel чества юбилей за 125 години автомобилостроене Всеки модел на

...
Opel чества юбилей за 125 години автомобилостроене Всеки модел на
Коментари Харесай

Три важни етапа за Opel през 2024 година

Opel празнува празник за 125 години автомобилостроене

Всеки модел на марката ще има електрическа версия до края на 2024 година
Представяне на наследниците на Opel Crossland и Grandland, които ще бъдат с електрическо задвижване

Три значими стадия предстоят на Opel през 2024 година Главният изпълнителен шеф на марката Флориан Хютъл ги разгласи преди месеци на конгреса на Automobilwoche в Берлин. Opel ще празнува своя 125 годишен празник обвързван с производството на коли и ще предложи най-малко един електрически модел с акумулатори във всяка автомобилна линия. Очакват се два нови модела, които ще бъдат показани и които ще са наследници на Crossland и Grandland. Те ще се оферират с електрическо задвижване с акумулатори, с което ще завършат цялостното електрифициране на портфолиото на немската марка.

Новият Opel Grandland ще се създава в завода в Айзенах в Тюрингия и ще се базира на новаторската платформа на Group STLA Medium.

„ През 2024 година освен ще отбележим значима годишнина на компанията – 125 години от автомобилното произвеждане, само че ще продължим да се утвърждаваме следвайки проекта за промяна на автомобилната промишленост, допълвайки нашата електрифицирана гама с напълно електрическите наследници на Crossland и Grandland. Пътят, който следваме и наша цел е да предоставим налична подвижност, неутрална във връзка с CO2 излъчвания “, съобщи Хютел.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР