Opel Astra предлага сериозна гама - от двигатели с вътрешно

...
Opel Astra предлага сериозна гама - от двигатели с вътрешно
Коментари Харесай

Opel Astra получи четири звезди в ADAC Ecotest

Opel Astra предлага сериозна гама - от мотори с вътрешно горене, локално беземисионни електро и plug-in хибрид. Последният беше тестван в последния ADAC Ecotest. Там Plug-in хибридът на Opel Astra получи общо 73 точки и по този метод добър общ резултат от 4 звезди.

Електрифицираната версия на бестселъра на компактния клас от Рюселсхайм освен предлага доста наслаждение от шофирането със систематична мощ от 133 кВт/180 к.с. и оптимален въртящ миг от 360 Нютон метра, само че съгласно преценката на ADAC Ecotest тя също е „ един от целесъобразните коли “ от позиция на устойчивостта.

Оценката на замърсителите и оценката на CO2 съгласно WLTP са включени в резултата. Само когато обещано транспортно средство е постигнало минимум четири от вероятните пет звезди на тестовия стенд, то минава във „ стадий две “. Тук специалистите на ADAC вършат нов взор от близко, с цел да видят дали въпросната кола е толкоз чиста, колкото е посочено на пътя при реалистични условия (RDE = Реални излъчвания при шофиране).

Тестваните разновидности на Astra бяха безапелационни във всички стъпки. За тестващите това също беше правдиво и на първо място безапелационно демонстрирано в теста: „ Opel дефинира електрически пробег от 67 км съгласно WLTP и със въздържан жанр на шофиране това несъмнено е постижимо, изключително в градски региони при температури от към 20 градуса. "

В допълнение, Opel Astra бе маркирана и във версията мотор с чисто вътрешно горене - в ADAC Ecotest 1.2 Turbo с 96 кВт/130 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия с екологичното умозаключение: „ Системата за филтриране на отработените газове на Astra 1.2 Turbo, която е подсилена с филтър за твърди частици, работи добре. Ето за какво Opel също получава 47 от 50 точки в класацията за замърсяване “ - слагане на оценка 1.3 тук. Общият резултат от Екотеста е 76 точки. Както при plug-in хибрида, това значи четири звезди повторно за Astra.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР