Opel Astra е един от финалистите в конкурса Най-купуван автомобил

...
Opel Astra е един от финалистите в конкурса Най-купуван автомобил
Коментари Харесай

Opel Astra продължава победния си устрем – моделът е един от финалистите в конкурса „Best Buy Car 2023“ в Европа на AutoBest

Opel Astra е един от финалистите в състезанието „ Най-купуван автомобил в Европа 2023 “ на AutoBest. Другите номинирани коли за влиятелната премия са DACIA JOGGER, HONDA CIVIC, PEUGEOT 308, RENAULT AUSTRAL и TOYOTA AYGO X.

Финалният избор ще бъде изработен от жури състоящо се от 31 членове от 31 страни, които ще гласоподават през идните седмици. Техният избор ще дефинира спечелилият в състезанието, който ще бъде разгласен в средата на месец декември.

Заключителният тест ще се организира на 23 и 24 ноември в Тийсдорф, Австрия, на полигонът Fahrtechnik, ръководен от Австрийския авто клуб (OEAMTC), който получи интернационално самопризнание за осъществяване на проби и образования. С Teesdorf, ситуиран наоколо до летище Виена, AutoBest откри партньорство за осъществяване на повсеместен пакет от проби, с цел да изпита цялостния капацитет на колите финалисти в състезанието.

22-рата гала по връчването на премиите AUTOBEST ще се организира в Ротердам, Холандия, през 2023 година на дата, която следва да бъде оповестена. По-рано тази година 21-то издание на Гала премиите AUTOBEST се организира на 9 юни в Royal Palace Music Hall Kirrwiller, покрай Страсбург, Франция.

В продължение на две десетилетия Гала премиите AUTOBEST се трансфораха в основното събитие в автомобилния календар, с художествено наличие от международна класа и неповторим гранд край за премията AUTOBEST.

За AUTOBEST

Организацията AUTOBEST е основана през 2001 година развивайки революционната идея за избор на „ Best Buy Car “, разполагаем на европейския пазар. За да стане един автомобил победител в AUTOBEST, той би трябвало да съчетава редица качества и да съставлява най-хубавата оферта за избор на покупка от потребителите в Европа. Цена, сервизна мрежа, дистрибуция на аварийни елементи и повсеместност са най-важните критерии в процеса на гласоподаване. Дизайнът и новите технологии също стават все по-критичен фактор при избора. AUTOBEST употребява транспарантна система за гласоподаване със комплицирана матрица от 13 критерия за установяване на спечелилия в състезанието.

За Opel
Opel е един от най-големите европейски автомобилни производители и водач в процеса за понижаване на излъчванията на CO2 с помощта на своята обширната стратегия за електрификация. Компанията е учредена от Адам Опел в Рюселсхайм, Германия, през 1862 година и стартира произвеждане на коли през 1899 година. Opel е част от Stellantis NV - световен водач в автомобилната промишленост, основан за новата епоха на устойчивата подвижност в следствие от сливането сред Groupe PSA и FCA Group през месец януари 2021 година. Съвместно с английската марка Vauxhall, компанията е показана допълнително от 60 страни по света. В момента Opel внедрява своята тактика за електрификация, с цел да обезпечи резистентен триумф в бизнеса и да подсигурява осъществяването на бъдещите потребителски условия за подвижност. В интервала до 2024 година всички модели леки коли на марката ще се оферират и в електрически вид. Тази тактика е част от фирмения проект PACE!, който планува Opel да се трансформира в стабилно печеливша, световна и електрическа автомобилна марка.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР