Опасно посегателство пренарежда картите и взаимоотношенията тази седмица в Братя“,

...
Опасно посегателство пренарежда картите и взаимоотношенията тази седмица в Братя“,
Коментари Харесай

Кървав атентат преобръща събитията в „Братя“

Опасно посягане пренарежда картите и взаимоотношенията тази седмица в „ Братя “ , а в петък (6 май) ще бъде излъчен и двоен епизод на престъпната драма по NOVA. Кървавият атентат против един от героите провокира бурна реакция – мистериозното закононарушение е строго наказано от медиите, а вълна от съпричастност залива обществеността. Какво ще се случи с жертвата на покушението, кой е неговият причинител и по какъв начин следствията от офанзивата ще провокират цялостен поврат в действието?

Междувременно Мая продължава да се усеща подценена и оскърбена от Ива, която до момента е смятала за непосредствен човек. Това предизвика у нея голямо отчаяние и по този начин се ражда концепцията да сътвори собствен нов проект, благодарение на който двамата с Велин ще поемат по нов житейски път. Мая ловко крие новите си секрети инициативи, само че изненадата ѝ е голяма, когато инцидентно прави шокиращо разобличаване в документите на компанията на Ива. Защо обстоятелствата, на които се натъква, са в положение да я извадят отвън равновесие и може ли да се трансформират нейните планове?

Колкото по-близо се доближава контрольор Давидова до истината за убийството на Калин Йосифов , толкоз повече се усилва заплахата за живота ѝ. Елена го осъзнава, само че самоуверено продължава с следствието, което я трансформира в непрекъсната цел за смъртоносни закани. Следващата офанзива против нейната персона е в ход и я слага в голяма заплаха. Ще се избави ли полицайката от показното нахлуване, целящо отдръпването ѝ от трагичния случай, или ще бъде възпряна вечно?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР