Опасно е президентът да обвързва патриотизма с антиевроатлантизма. Това коментира

...
Опасно е президентът да обвързва патриотизма с антиевроатлантизма. Това коментира
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Радев обвързва патриотизма с антиевроатлантизъм

Опасно е президентът да обвързва патриотизма с антиевроатлантизма. Това разяснява политологът и академични учител доцент Светослав Малинов  Светослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за мощна България (ДСБ), политолог и претендент в ефира на БНР по мотив изявлението на в Рожен и добави, че с държанието си президентът заздравява държавното управление.

„ Радев радикализира говоренето си в интерес на Русия и възприема една от най-опасните гледни точки, свързани с пропагандата на Русия, а точно оповестяването на огромна част от българите за безродници, насочвайки своите причини против Европейски Съюз и НАТО. Тази композиция е извънредно рискова, изключително когато е изразявана от президента. "

" Речта му на Рожен и отношението му по тематиката за войната с Украйна извънредно нареждат българския президент като президент на партия Възраждане и някои среди на Българска социалистическа партия. Той приказва с гласа на малцинство – антиевропейско, проруско. Дори преди година не беше по този начин “, разяснява доцент Малинов.

По думите му сега Русия се нуждае тъкмо от такова коренно говорене, тъй като е в изолираност и е на прага да загуби войната.

„ Удобно съвпадане е държането на за Русия “, добави доцент Малинов.

Той е безапелационен, че държанието президент-правителство, което следим, не е обикновено, само че то доста ще направи ръководещото болшинство по-силно и по-единно.

Според него, в случай че ПП-ДБ - ГЕРБ съумеят да преодолеят локалните избори, то нещата ще се стабилизират още повече.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР