Опасни отпадъци са открити при оглед в землището на Червен

...
Опасни отпадъци са открити при оглед в землището на Червен
Коментари Харесай

Прокуратурата: Опасни отпадъци са открити в землището на Червен бряг

Опасни боклуци са открити при оглед в землището на Червен бряг, оповестиха от Специализираната прокуратура.

Снимка: Специализирана прокуратура

Оттам прецизираха, че в региона се прави оглед в границите на формираното досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, в която вземат участие и длъжностни лица.
Прокуратурата за аферата с боклука: Зам.-министърът е подпомагал братя Бобокови (ОБЗОР) От държавното обвиняване демонстрираха лист за милиони
„ В хода на следствието по делото е открито, че част от отпадъците, генерирани от комерсиално сдружение, благосъстоятелност на обвинените лица А.Б. и П.Б, са били загробвани в землището на гр. Червен бряг и с. Рупци, в дълбоки силажни и изкопни ями. Първоначалният разбор сочи, че са открити над 30 тона боклуци, в това число и елементи от акумулаторни акумулатори, които по външни белези могат да се дефинират като рискови. На местопроизшествието са измерени ниски равнища на радиация, които не са рискови за здравето и околната среда “, прецизираха от обвиняването.

Снимка: Специализирана прокуратура

В огледа на местопроизшествието вземат участие чиновници на ОДМВР - Плевен, Регионална работа Предстои оглед и в село Рупци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР