Опасната бетонна криза също засегна болници и концертна зала и

...
Опасната бетонна криза също засегна болници и концертна зала и
Коментари Харесай

Бетонна криза: Призиви за повишаване на изпитните оценки в училищата, най-тежко засегнати от RAAC

Опасната бетонна рецесия също засегна лечебни заведения и концертна зала и даже беше открита в постройката на Народното събрание.

Изпит препоръките до момента са отказвали да вършат изключения за възпитаници в засегнатите учебни заведения, които се явяват на GCSE и A-Level изпити това лято - макар че и учителите, и децата са изправени пред редица проблеми вследствие на това.

Засегнатите учебни заведения включват Католическото учебно заведение St Leonard в Дърам, едно от най-добре представящите се държавни учебни заведения в Североизтока на равнище GCSE, което трябваше да анулира образователните проекти при започване на образователната година през септември заради наличието на RAAC.

Сега изследване на St Leonard's от просветителни специалисти, оповестено в четвъртък, заключава, че оценките от изпитите могат да бъдат относително увеличени с 10% това лято.

Експертите от университета в Дърам приканиха държавните министри, дружно с изпитните комисии и регулаторът на изпитите, Ofqual, да направи проект за „ облекчение на безпокойството на учениците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР