Опасна тераса притесни пазарджиклия. Мъжът е озадачен от надвисналите предмети

...
Опасна тераса притесни пазарджиклия. Мъжът е озадачен от надвисналите предмети
Коментари Харесай

Опасна тераса прелива от боклуци - буквално СНИМКИ

Опасна тераса тормози пазарджиклия. Мъжът е заинтригуван от надвисналите предмети през прозорците и се пита на коя институция да алармира. Според него има заплаха от рухване на обекти върху преминаващи край блока хора, а наоколо има и детска площадка. От оповестените фрагменти е видно, че терасата прелива от движимости. Дограмата е изкривена, липсват и част от стъклата.

„ Искам да попитам някой знае ли какви ограничения може да се вземат за попречване на случай, който може да се случи на всеки един от нас, на децата, които играят на прилежащата спортна площадка или преминаващите майки с колички?! Лично аз минавам от там единствено с кола по пътя, само че не мога да остана апатичен и диря съвет... Благодаря авансово!, “ написа той.

От мненията под обявата му излиза наяве, че дамата, обитавала жилището на бул. " Княкиня Мария Луиза " е умряла преди време. Според осведомени, тя няма близки и жилището стои ненаселен. Повечето хора се притесняват от носещата се миризма и евентуално развиване на заболявания.

„ Това е разплодник на заболявания, допускам би трябвало да се пита в ХЕИ ли, не знам, може и до полицията, тъй като в действителност може да стане пакост и след това след дъжд качулка, “ разяснява жена.

„ Жената е умряла преди към 2 години. Това е работа на наследниците, в случай че има такива, “ пишат още.

Разбираме, че сигнал е подаден до Община Пазарджик. От там дават отговор, че те не могат да се намесят, защото парцела е частен и притежателите би трябвало да реагират по закона за етажната благосъстоятелност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР