Опасна пешеходна пътека в Сливен. От кадри, заснети от охранителна

...
Опасна пешеходна пътека в Сливен. От кадри, заснети от охранителна
Коментари Харесай

Серия от инциденти, регистрирани в Сливен

Опасна пешеходна пътека в Сливен. От фрагменти, снимани от охранителна камера, се виждат поредност произшествия, при които коли блъскат хоа, преминаващи през пешеходната пътека. При един от случаите е блъснато и малко дете, при други - възрастни хора. Заснети са и дрифтове на коли на същия бул. " Хаджи Димитър ". На булевардна е изработен ремонт, само че все пак случаите не стопират.

Очевидец на някои от случаите е Петър Великов. Той съумява да снима няколко катастрофи. " Реших да кача тези записи онлайн, тъй като хората би трябвало да видят, че би трябвало да се внимава доста. Тази пешеходна пътека не е повдигната и водачите минават бързо през нея ", сподели Великов.

Ремонт на булеварда е изработен при започване на 2022г. От края на ремонта до момента в сектора има 4 ПТП-та, 3 от тях са леки, с материални вреди и 1 случай с потърпевш пешеходец. " Нашето предложение е 5 метра преди пешеходната пътека да бъдат сложени изкуствени неравности, които да изострят вниманието на водачите, да бъде лимитирана скоростта на 30км/ч ", сподели комисар Димитър Кикьов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР