Опасна пешеходна пътека в Сливен.От кадри, заснети от охранителна камера,

...
Опасна пешеходна пътека в Сливен.От кадри, заснети от охранителна камера,
Коментари Харесай

Камери заснеха серия от инциденти на пешеходна пътека ВИДЕО

Опасна пешеходна пътека в Сливен.

От фрагменти, снимани от охранителна камера, се виждат поредност произшествия, при които коли блъскат хоа, преминаващи през пешеходната пътека. При един от случаите е блъснато и малко дете, при други - възрастни хора. Заснети са и дрифтове на коли на същия бул. “Хаджи Димитър”. На булевардна е изработен ремонт, само че все пак случаите не стопират.

Очевидец на някои от случаите е Петър Великов. Той съумява да снима няколко катастрофи. “Реших да кача тези записи онлайн, тъй като хората би трябвало да видят, че би трябвало да се внимава доста. Тази пешеходна пътека не е повдигната и водачите минават бързо през нея”, сподели Великов пред кореспондент на Нова.

Ремонт на булеварда е изработен при започване на 2022г. От края на ремонта до момента в сектора има 4 ПТП-та, 3 от тях са леки, с материални вреди и 1 случай с потърпевш пешеходец.

“Нашето предложение е 5 метра преди пешеходната пътека да бъдат сложени изкуствени неравности, които да изострят вниманието на водачите, да бъде лимитирана скоростта на 30км/ч”, сподели комисар Димитър Кикьов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР